Gumiprofilok egy helyen
A Műszaki Gumigyártó Kft. többféle gumiterméket forgalmaz: szilikoncső, gumizsinór, tömítőprofil, hőfüggöny, szilikon - lemez, szalag és szivacs, szilikon szigetelő egyaránt megtalálható a kínálat közt!
Ütköző profiok
Ablakba vagy ajtóba szerelhető profilgumikat, szilikongumikat, szilikon csöveket, szilikon zsinórokat és lemezeket, illetve egyéb préstermékeket nálunk beszerezhet!
Speciális profilok
Ha önnek speciális gumi profilra, szilikon gumira, szilikon csőre, ragasztóra, szilikon tömítőre van szüksége, jó helyen jár!
Egyedi gumiprofilra van szüksége?
Nem probléma! Nálunk egyedi igénynek megfelelően legyártásra kerülnek a különleges gumi és szilikon alapanyagú lemezek, lapok, tömítők, préstermékek és gumi profilok is.
Gumibetét? Igen!
Gumibetétek, gumigyűrűk, szilikon tömítőgumik, NBR, CR tömítések, fém-gumi kötésű termékek, bakok, lábak, profilok egyaránt fellelhetőek kínálatunkban!
Egyéb gumiprofil termékek
Utólagosan beszerelhető profilok, teflongumi termékek, gumiütközők, szilikoncső termékek. Szüksége van valamelyikre? Lépjen velünk kapcsolatba!
Nagy méretű szilikonprofilok
Amennyiben önnek eltérő méretű profilgumira, vagy préstermékre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Tömítő- és szigetelő, nútba építhető, illetve nagyméretű speciális profilú gumibetéteket egyaránt forgalmazunk.
Cégünk elérhetőségei
Amennyiben gumi profilt gyártatna, a legjobb helyen jár. Keressen fel minket cégének egyedi igényével, és vállaljuk a kivitelezést és gyártást!

Hol használják - gumi profilok

Manapság egy háztartásban rengeteg helyen előfordul gumi profil, szilikon gumi termék, akkor is, ha számunkra láthatatlan. Legyen szó akár élvédőkről, szigetelőkről, hőcsövekről, nyilászárókról, ajtókeret tömítésről, gördülő ajtókról, ujjvédőkről, szorítóbilincsekről, ütközőkről, üveg élvédőkről, egy dolog biztos: minden ilyen terméknél egészen biztos, hogy szilikongumi, gumiprofil termék is megtalálható.

Egyéb előfordulása

A gumi és szilikon alapanyú profilok, tömítők igen széles körben elterjedtek. Hőálló csőként, ablak szigetelőként, hőszigetelőként, tömítőként, hőfüggönyként és egyes területeken használt szilikon szivacsként egyaránt alkalmazzák. Rengeteg típusa és formája van, alkalmazási területtől függően. Amennyiben önnek ilyen szilikongumi alapanygú termékre, szilikonprofilra, szilikon hőfüggönyre, speciális gumi profilra, szilikonos tömíő profilra vagy egyéb hőálló, rugalmas, speciális profilú szilikongumira van szüksége, keressen minket, mi garantáljuk, hogy a legjobb minőséget nyújtjük Önnek a legrövidebb időn belül!

Kapcsolat:                                                                                                                                                                                                                                       Cím

  • Telephely: 6120 Kiskunmajsa Félegyházi út 44.
  • Székhely:  6120 Kiskunmajsa, Szabó Ervin u. 22.

 

Telefon

  • +36-20-310-0198

 

Email

  • matosgabor@t-online.hu
  • info@profilgumik.hu

A    Műszaki   Gumigyártó Kft.  elkészíti

Ha kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal. A kért gumiprofilokat előzetes egyeztetést követően legyártjuk önnek. Cégünk hatáskörébe tartozik még:

Írjon nekünk !

Név:
Email:
Telefon:
Üzenet: