Gumiprofilok egy helyen
A Műszaki Gumigyártó Kft. többféle gumiterméket forgalmaz: szilikoncső, gumizsinór, tömítőprofil, hőfüggöny, szilikon - lemez, szalag és szivacs, szilikon szigetelő egyaránt megtalálható a kínálat közt!
Ütköző profiok
Ablakba vagy ajtóba szerelhető profilgumikat, szilikongumikat, szilikon csöveket, szilikon zsinórokat és lemezeket, illetve egyéb préstermékeket nálunk beszerezhet!
Speciális profilok
Ha önnek speciális gumi profilra, szilikon gumira, szilikon csőre, ragasztóra, szilikon tömítőre van szüksége, jó helyen jár!
Egyedi gumiprofilra van szüksége?
Nem probléma! Nálunk egyedi igénynek megfelelően legyártásra kerülnek a különleges gumi és szilikon alapanyagú lemezek, lapok, tömítők, préstermékek és gumi profilok is.
Gumibetét? Igen!
Gumibetétek, gumigyűrűk, szilikon tömítőgumik, NBR, CR tömítések, fém-gumi kötésű termékek, bakok, lábak, profilok egyaránt fellelhetőek kínálatunkban!
Egyéb gumiprofil termékek
Utólagosan beszerelhető profilok, teflongumi termékek, gumiütközők, szilikoncső termékek. Szüksége van valamelyikre? Lépjen velünk kapcsolatba!
Nagy méretű szilikonprofilok
Amennyiben önnek eltérő méretű profilgumira, vagy préstermékre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Tömítő- és szigetelő, nútba építhető, illetve nagyméretű speciális profilú gumibetéteket egyaránt forgalmazunk.
Cégünk elérhetőségei
Amennyiben gumi profilt gyártatna, a legjobb helyen jár. Keressen fel minket cégének egyedi igényével, és vállaljuk a kivitelezést és gyártást!

Gumigyártás folyamata

Hogyan is készül el az ön számára szükséges gumi termék? Amennyiben érdekli, olvassa el az alábbi tömör, rövid leírást a gumi alapanyagú tömítők és profilok előállításáról. Ne feledje, a leírás tájékozató jellegű, amennyiben bővebb információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, hívjon minket telefonon a +36-20-310-0198 -as telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@profilgumik.hu címre.

A folyamat

Minden minden gumiterméknek, -a profilgumi , szilikongumi, gumitömítők és egyéb gumitermékeknek-  alapanyaga is a kaucsuk. Ezt más alapanyagokkal összekeverve kapjuk a gumikeveréket.  Az ekkor még képlékeny, kevéssé rugalmas gumikeverékből a vulkanizálás folyamata után kapunk rugalmas gumit. A késztermék főbb tulajdonságait a gumikeverék összetétele határozza meg!

                   Az alapanyagok

Az alapanyagok közé tartoznak még a vulkanizálás hatóanyagai, öregedésgátlók, töltőanyagok, lágyítók és a cél végtermék specifikus egyéb anyagai. (Pl. textilváz, ráragasztott rögzítőelemek) Az így elkészült anyagot szerszámokkal és gépekkel munkáljuk meg a célnak megfelelően, így kapunk úgynevezett műszaki gumicikkeket : gumitömlők, gumitömítők, speciális profilú gumik, gumilemezek, szilikongumik, olaj és időjárásálló gumik.

                   Alapműveletek

Az alapanyagok összegyűjtése után az alábbi alapműveletek szükségesek ahhoz, hogy késztermékként előálljon a gumiprofil, a szilikoncső, NBR és CR tömítők illetve az egyéb, speciális gumik: keverékkészítés,  extrudálás, felépítés, vulkanizálás, fröccsöntés. Az alapműveletek végeztével a nyersterméket az erre a célra kialakított gépekkel formáljuk meg az ön kívánsága szerint.


Kapcsolat:                                                                                                                                                                                                                                       Cím

  • Telephely: 6120 Kiskunmajsa Félegyházi út 44.
  • Székhely:  6120 Kiskunmajsa, Szabó Ervin u. 22.

 

Telefon

  • +36-20-310-0198

 

Email

  • matosgabor@t-online.hu
  • info@profilgumik.hu

A    Műszaki   Gumigyártó Kft.  elkészíti

Ha kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal. A kért gumiprofilokat előzetes egyeztetést követően legyártjuk önnek. Cégünk hatáskörébe tartozik még:

Írjon nekünk !

Név:
Email:
Telefon:
Üzenet: