Gumiprofilok egy helyen
A Műszaki Gumigyártó Kft. többféle gumiterméket forgalmaz: szilikoncső, gumizsinór, tömítőprofil, hőfüggöny, szilikon - lemez, szalag és szivacs, szilikon szigetelő egyaránt megtalálható a kínálat közt!
Ütköző profiok
Ablakba vagy ajtóba szerelhető profilgumikat, szilikongumikat, szilikon csöveket, szilikon zsinórokat és lemezeket, illetve egyéb préstermékeket nálunk beszerezhet!
Speciális profilok
Ha önnek speciális gumi profilra, szilikon gumira, szilikon csőre, ragasztóra, szilikon tömítőre van szüksége, jó helyen jár!
Egyedi gumiprofilra van szüksége?
Nem probléma! Nálunk egyedi igénynek megfelelően legyártásra kerülnek a különleges gumi és szilikon alapanyagú lemezek, lapok, tömítők, préstermékek és gumi profilok is.
Gumibetét? Igen!
Gumibetétek, gumigyűrűk, szilikon tömítőgumik, NBR, CR tömítések, fém-gumi kötésű termékek, bakok, lábak, profilok egyaránt fellelhetőek kínálatunkban!
Egyéb gumiprofil termékek
Utólagosan beszerelhető profilok, teflongumi termékek, gumiütközők, szilikoncső termékek. Szüksége van valamelyikre? Lépjen velünk kapcsolatba!
Nagy méretű szilikonprofilok
Amennyiben önnek eltérő méretű profilgumira, vagy préstermékre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Tömítő- és szigetelő, nútba építhető, illetve nagyméretű speciális profilú gumibetéteket egyaránt forgalmazunk.
Cégünk elérhetőségei
Amennyiben gumi profilt gyártatna, a legjobb helyen jár. Keressen fel minket cégének egyedi igényével, és vállaljuk a kivitelezést és gyártást!

Műszaki Gumigyártó Kft. - a profi gumiprofilos

Cégünk 1996-ban alakult, fő profilunk a gumi és szilikon alapú termékek, csövek, profilok, szivacsok, hőfüggönyök, tömítők, gyűrűk és szigetelők forgalmazása, értékesítése, gyártása kis- és nagy mennyiségben egyaránt. Célunk, hogy a lehető legmagasabb minőséget produkáljuk a lehető legrövidebb időn belül vevőink számára. A 21. század a technológia fejlődésről szól, így mi is úgy döntöttünk, a világháló alkotta kozmoszból egy szeletet kisajátítunk, hiszen minden fontosabb, komolyabb cég ma már jelen van az interneten. Böngésszen a különböző menüpontok közül, és ha valamiről nem talál elegendő információt, keressen minket a láblécben található elérhetőségek valamelyikén.

Forgalmazott termékek

Cégünk az alábbi termékekkel foglalkozik: szilikoncső termékek, szilikontömlők, gumi alapanyagú csövek, gumitömlő termékek, hőálló szilikon-és gumicső termékek, ablakszigetelő gumiprofilok, hőszigetelő szilikonprofil termékek, szilikon lap - szilikon lemez - szilikon hőfüggöny - szilikon szivacs termékek, ajtószigetelő gumik, embrio profilok, nyílászáró szigetelések, gumis tömítőprofilok, nútba építhető szigetelések, utólagosan beépíthető profilok, öntehtő szilikon termékek, szilikon ragasztók, rugalmas gumi- és speciális profilú gumitermékek.

 

Préstermék

Kapcsolat:                                                                                                                                                                                                                                       Cím

  • Telephely: 6120 Kiskunmajsa Félegyházi út 44.
  • Székhely:  6120 Kiskunmajsa, Szabó Ervin u. 22.

 

Telefon

  • +36-20-310-0198

 

Email

  • matosgabor@t-online.hu
  • info@profilgumik.hu

A    Műszaki   Gumigyártó Kft.  elkészíti

Ha kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal. A kért gumiprofilokat előzetes egyeztetést követően legyártjuk önnek. Cégünk hatáskörébe tartozik még:

Írjon nekünk !

Név:
Email:
Telefon:
Üzenet: