Műszaki Gumigyártó Kft. - a profi gumiprofilos

Cégünk 1996-ban alakult, fő profilunk a gumi és szilikon alapú termékek, csövek, profilok, szivacsok, hőfüggönyök, tömítők, gyűrűk és szigetelők forgalmazása, értékesítése, gyártása kis- és nagy mennyiségben egyaránt. Célunk, hogy a lehető legmagasabb minőséget produkáljuk a lehető legrövidebb időn belül vevőink számára. A 21. század a technológia fejlődésről szól, így mi is úgy döntöttünk, a világháló alkotta kozmoszból egy szeletet kisajátítunk, hiszen minden fontosabb, komolyabb cég ma már jelen van az interneten. Böngésszen a különböző menüpontok közül, és ha valamiről nem talál elegendő információt, keressen minket a láblécben található elérhetőségek valamelyikén.

Forgalmazott termékek

Cégünk az alábbi termékekkel foglalkozik: szilikoncső termékek, szilikontömlők, gumi alapanyagú csövek, gumitömlő termékek, hőálló szilikon-és gumicső termékek, ablakszigetelő gumiprofilok, hőszigetelő szilikonprofil termékek, szilikon lap - szilikon lemez - szilikon hőfüggöny - szilikon szivacs termékek, ajtószigetelő gumik, embrio profilok, nyílászáró szigetelések, gumis tömítőprofilok, nútba építhető szigetelések, utólagosan beépíthető profilok, öntehtő szilikon termékek, szilikon ragasztók, rugalmas gumi- és speciális profilú gumitermékek.

 

Préstermék

Kapcsolat:                                                                                                                                                                                                                                       Cím

  • Telephely: 6120 Kiskunmajsa Félegyházi út 44.

  • Székhely:  6120 Kiskunmajsa, Szabó Ervin u. 22.

Telefon

  • +36-20-310-0198

Email

  • matosgabor@t-online.hu
  • info@profilgumik.hu

A    Műszaki   Gumigyártó Kft.  elkészíti

Ha kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal. A kért gumiprofilokat előzetes egyeztetést követően legyártjuk önnek. Cégünk hatáskörébe tartozik még:

Írjon nekünk !

Név:
Email:
Telefon:
Üzenet: