Gumi profilok - Szilikon gumik

Cégünk büszke arra, hogy széleskörű választékkal rendelkezik a különböző típusú, gumi alapanyagú -EPDM, SBR, NR, NBR, CR, FKM- termékekből. Ha önnek ilyen termékre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Mi is az a gumiprofil?

A gumi profilok  olyan gumi alapanyagú termékek melyek alapvetően tömítőként, profilként, gumisínként funkcionálnak, gumiszerűen rugalmasak  és a akár a magas hőmérsékletnek illetve széles körű hőmérséklet ingadozásnak, különböző közegeknek is maximálisan ellenállnak, nagyon minimálisan változtatva tulajdonságaikat. Bizonyos fajták ehezen éghetőek, az alakdeformitás is minimális mértékű. Hőállósága körülbelül +200C fok, ám amennyiben ez még mindig kevésnek bizonyul, úgy különböző stabilizátorokkal ez a maximál hőmérséklet tűrés tovább növelhető egészen +320C fokig.

Mi is az a formacikk?

A legrégebbi gumigyártási technológiával készülő termékek. Egy présgépben hő és nyomás hatására, formaüregben vulkanizált gumi. A formaüreg a gyártószerszámban kialakított rész, a termék negatívja.

Egyéb tulajdonságok

 

 

 

 

 


Alkalmazási területek

A gumi tulajdonságai miatt a gumi, teflon és szilikon alapanyú profilok, tömítők igen széles körben elterjedtek. Hőálló csőként, ablak szigetelőként, hőszigetelőként, tömítőként és egyes területeken használt szivacsként egyaránt alkalmazzák. Rengeteg típusa és formája van, alkalmazási területtől függően. Amennyiben önnek ilyen profilra vagy egyéb hőálló, rugalmas, speciális profilú gumira van szüksége, keressen minket, mi garantáljuk, hogy a legjobb minőséget nyújtjük Önnek a legrövidebb időn belül!

Kapcsolat:                                                                                                                                                                                                                                       Cím

  • Telephely: 6120 Kiskunmajsa Félegyházi út 44.

  • Székhely:  6120 Kiskunmajsa, Szabó Ervin u. 22.

Telefon

  • +36-20-310-0198

Email

  • matosgabor@t-online.hu
  • info@profilgumik.hu

A    Műszaki   Gumigyártó Kft.  elkészíti

Ha kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal. A kért gumiprofilokat előzetes egyeztetést követően legyártjuk önnek. Cégünk hatáskörébe tartozik még:

Írjon nekünk !

Név:
Email:
Telefon:
Üzenet: