Gumiprofilok egy helyen
A Műszaki Gumigyártó Kft. többféle gumiterméket forgalmaz: szilikoncső, gumizsinór, tömítőprofil, hőfüggöny, szilikon - lemez, szalag és szivacs, szilikon szigetelő egyaránt megtalálható a kínálat közt!
Ütköző profiok
Ablakba vagy ajtóba szerelhető profilgumikat, szilikongumikat, szilikon csöveket, szilikon zsinórokat és lemezeket, illetve egyéb préstermékeket nálunk beszerezhet!
Speciális profilok
Ha önnek speciális gumi profilra, szilikon gumira, szilikon csőre, ragasztóra, szilikon tömítőre van szüksége, jó helyen jár!
Egyedi gumiprofilra van szüksége?
Nem probléma! Nálunk egyedi igénynek megfelelően legyártásra kerülnek a különleges gumi és szilikon alapanyagú lemezek, lapok, tömítők, préstermékek és gumi profilok is.
Gumibetét? Igen!
Gumibetétek, gumigyűrűk, szilikon tömítőgumik, NBR, CR tömítések, fém-gumi kötésű termékek, bakok, lábak, profilok egyaránt fellelhetőek kínálatunkban!
Egyéb gumiprofil termékek
Utólagosan beszerelhető profilok, teflongumi termékek, gumiütközők, szilikoncső termékek. Szüksége van valamelyikre? Lépjen velünk kapcsolatba!
Nagy méretű szilikonprofilok
Amennyiben önnek eltérő méretű profilgumira, vagy préstermékre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Tömítő- és szigetelő, nútba építhető, illetve nagyméretű speciális profilú gumibetéteket egyaránt forgalmazunk.
Cégünk elérhetőségei
Amennyiben gumi profilt gyártatna, a legjobb helyen jár. Keressen fel minket cégének egyedi igényével, és vállaljuk a kivitelezést és gyártást!

A Mű-Gumi Bt. Szolgáltatásai

A Műszaki Gumigyártó Kft.. fő profiljába az alábbi szolgáltatások tartoznak. Amennyiben a gumiprofil , szilikongumi - és szilikoncső termékekhez, szigetelésekhez illetve egyéb gumi- és szilikontömítőkkel kapcsolatos kérése, igénye lenne, és itt nincs felsorolva, az nem jelenti azt, hogy mi ne tudnánk a kívánt szilikon illetve gumi profilt legyártani, elkészíteni Önnek. Kérésével, kérdésével és igényével keressen fel minket, és szakképzett kollégáink mindent megtesznek, hogy igényét kielégítsék.

Gyártószerszámok tervezése és kivitelezése

Ha az ön termékéhez új sablon, új szerszám vagy új profilminta szükséges, legyen szó akár gumitömítőről, szilikoncsőről, nyílászáró tömítőről, hőcsövekről vagy akár ablakszigetelőről, mi azt is elkészítjük, így megkezdődhet a gyártás

Gumiprofilok tömeggyártása

Amennyiben elkészült egy profilminta, és Önnek nagy mennyiségben lenne rá szüksége, mi megoldjuk a gyártást. Rövid határidőn belül vállaljuk szilikon-és gumitermékek tömeggyártását

Szilikon gumik, profilgumik előállítása

Legyen szó akár szilikoncső, szilikontömlő, hőálló cső, ablak szigetelő, szilikonlap-és lemez,hőfüggöny, tömítőgumi termékről akár behengerelhető szilikonprofilról, mi elkészítjük önnek!

Speciális profilok tervezése

Úgy adódott hogy speciális gumi profilra van szüksége? Nem probléma! Az ön igényének megfelelően megtervezzük a szükséges profil gumi illetve szilikon gumi termékeket, szilikon tömítőket szilikon szalag, szilikon szivacs vagy egyéb szilikon préstermék gyártásához szükséges gumi profil terméksablont!

Szaktanácsadás

Már meglévő szigetelő gumiprofil, szilikon cső, szilikon tömítő termékéről szeretne információt, vagy estleg használatához tanácsot kérni? Szilikon zsinór, szalag, nyílászáró tömítés vagy szilikon ragasztó használatához lenne szüksége bővebb információra? Keressen fel minket, és mi segítünk!

Kapcsolat:                                                                                                                                                                                                                                       Cím

  • Telephely: 6120 Kiskunmajsa Félegyházi út 44.
  • Székhely:  6120 Kiskunmajsa, Szabó Ervin u. 22.

 

Telefon

  • +36-20-310-0198

 

Email

  • matosgabor@t-online.hu
  • info@profilgumik.hu

A    Műszaki   Gumigyártó Kft.  elkészíti

Ha kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal. A kért gumiprofilokat előzetes egyeztetést követően legyártjuk önnek. Cégünk hatáskörébe tartozik még:

Írjon nekünk !

Név:
Email:
Telefon:
Üzenet: